Oficialii CJ speră ca Yazaki Europe Limited să investească la Botoşani

sorescu gheorghe cjŞefii judeţului aşteaptă, luna aceasta, răspunsul japonezilor cu privire la investiţia pe care intenţionează să o deruleze în judeţul Botoşani. O delegaţie de oameni de afaceri din Japonia a vizitat, în decembrie, mai multe locaţii din Botoşani în vederea construirii unor hale de producţie care să deservească industria automobilistică din Europa de Est.

Reprezentanţii Yazaki Europe Limited, furnizori de rang mondial pentru industria automobilistică, au căutat spaţii atât în România, în judeţul Botoşani, cât şi în Bulgaria şi urmează să se pronunţe în cel mai scurt timp asupra locaţiei.

Suntem în discuţii destul de avansate şi dacă cei de la Yazaki spun <domnule, ne interesează>, păi la Bucecea intrăm cu buldozerele. Suntem încrezători”, a spus Sorescu.

Compania japoneză caută un spaţiu de 7.000 metri pătraţi pentru sediul lor și vor să construiască o unitate de producere a unor componente auto.

2 thoughts on “Oficialii CJ speră ca Yazaki Europe Limited să investească la Botoşani

  1. SUCCES POATE REUSITI SA ADUCETI INVESTITORI ADEVARATI CARE SA PRODUCA CEVA , CA FLUTUR A FACUT DOSAR MAALURI SE LAUDA CA FACE LOCURI DE MUNCA DE 600 DE LEI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *