Cârnaţii oferiţi de CJ, strânşi de muncitorii de la Urban Serv

carnati revelion4O mare parte din cârnaţii oferiţi în noaptea de Revelion de Consiliul Judeţean a fost aruncată, fiind strânsă, miercuri dimineaţă, de măturătorii societăţii de salubrizare Urban Serv.

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, după petrecerea de Revelion, din Piaţa Revoluţiei au fost strânse circa 3,4 tone de deşeuri, formate în cea mai mare parte din sticle de şampanie, pahare din plastic şi resturi de cârnaţi.

Pentru noaptea dintre ani, Consiliul Judeţean, în calitate de co-organizator al Revelionului, a pus la dispoziţie circa 5.000 de porţii de cârnaţi.

6 thoughts on “Cârnaţii oferiţi de CJ, strânşi de muncitorii de la Urban Serv

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    prostului nici de mancare sa nu ii dai ca nu stie ce sa faca cu ea…. am vazut o multime de oameni care nu ii stiu limitele, care beau pana cad in cap…rusine…

  2. Cirnatii,or fi fost pregatiti pe la un abator mai favorizat,iar calitatea lor,nu mai conta.Este mare indrazneala daca intreb cine i-a fabricat?Nu cred ca este un secret,mai ales ca plata lor,nu s-a facut din sponsorizari.

  3. CE DRACU SUNTETI ASA DE FRICOSI SI PROSTI BRE POSTACILOR/
    ESTE GREU DE STIUT CA MIZERIILE DE CARNATI NU VIN DE LA FLUORIN CI DE LA FLUOREA TIURCANU, ALA CU CARNEA DE CAL ,CUM TRANSPIRASE PRIN PRESA.CE ATI DORIT ASTA AVETILA CONDUCERE; ANALFABETI ,PUSCARIASI, VAMPE SI TEMBRLI LA TOT PASUL .
    ASTA ESTE ,MERGETI ASA CA MERGETI BINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *