Concertul de revelion dat peste cap de artişti întârziaţi

concert revelion10Concertul dintre ani, organizat în premieră într-un parteneriat dintre Primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean, a fost dat peste cap de artişti.

Programul concertului de revelion a fost prelungit după ce o parte dintre invitaţi au întârziat. Cel mai mult a întârziat Ion Paladi, care trebuia să urce pe scenă la ora 22.00, însă a ajuns după două ore. Cu două ore înainte de miezul nopţii, cântăreţul de muzică populară i-a anunţat pe organizatori că este la Roman.

O altă trupă care a întârziat a fost DJ Project, ce trebuia să concerteze înainte de miezul nopţii, însă a susţinut spectacolul după artificiile dintre ani.

Având în vedere aceste întârzieri, organizatorii au trebuit să improvizeze şi Ciro de Luca, ce trebuia să concerteze de la ora 22.30, după Ion Paladi, a intrat mai devreme pe scenă, iar în locul trupei DJ Project a cântat Romania.  Imediat după miezul nopţii au urcat cei trei membri ai DJ Project şi după ei a cântat moldoveanul întârziat.

concert revelion2Concertul de revelion a ajuns să dureze mai mult decât era estimat iniţia, respectiv ora 1.00. Pe scenă au mai urcat Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini precum şi Zdop şi Zdub.

La miezul nopţii pe scena amplasată în Piaţa Revoluţiei au urcat primarul Ovidiu Portariuc, prefectul Costică Macaleţi şi directorul Spitalului Judeţean Mavromati, Viorel Iliuţă, cel din urmă fiind reprezentantul Consiliului Judeţean, partener al Primăriei în organizarea concertului.
Cei trei le-au transmis botoşănenilor urări de sărbători, iar primarul a numărat ultimile secunde rămase din 2013.

Potrivit estimărilor jandarmilor în jurul orei 12.00, în faţa scenei s-au adunat 7.000 de botoşăneni.

 

4 thoughts on “Concertul de revelion dat peste cap de artişti întârziaţi

  1. Sa le fie rusine ! Umbla numai dupa bani ! N-au un pic de respect pentru cei care vin sa-i asculte ! Le-ar trebui putina publicitate negativa.
    LA MULTI ANI, BOTOSANI !

  2. Din pacate aveti dreptate partial! Si celor care au incheiat contractele(primar,presedinte CJ) ar trebui sa le fie rusine,pentru ca cred ca au fost facute pe genunchi(asa cum se fac majoritatea la institutiile care platesc din bani publici) si sigur asta le-a permis artistilor sa aiba intarzieri fara a fi afectati pecuniar!!Daca nu esti sigur,de ce publici un program pe care apoi nu-l poti respecta???

  3. oameni buni, sunt normal daca va cer normalitate?? sunt pdl-ist daca va cer sa va purtati macar ca cei din urma?? aia de mi-au luat 25% mi-au spus-o macar. aia faceau cantari cu care nu prea sunt de acord , cu bani din sponsorizari… am sperat la mai bine..dar mi-au murit sperantele!

  4. Dovada de lipsa de respect rezida si in faptul ca marea majoritate au cantat playback…rusine!…si pentru ce s-au cheltuit atatia bani?…pentru asta?…mai bine puneau CD-ul si era free…iar Paladi a intarziat…si era asteptat de atata lume, dezonorant pentru el!…iar ciro de Luca…a facut cam mult playback…si la urma urmei este un no name…
    Dragi oficialitati, nu mai cheltuiti atatia bani pentru playback…s-ar putrea cheltui in alte scopuri mult mai constructive…spre exemplu in sanatate…ati fi putut construi un spital cu banii cheltuiti pe ,,no name”….dl. Flutur macar a folsoit banii din sponsorizari si nu…din banii publici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *