Botoşănenii, invitaţi de conducerea CJ să petreacă Revelionul în stradă. Vezi când se servesc cârnaţii şi vinul!

DJ Project in concert de Revelion la Botosani
DJ Project in concert de Revelion la Botosani

Consiliul Județean Botoșani invită toți botoşănenii care doresc să își petreacă noaptea dintre ani în stradă, participând la spectacolul din Piața Revoluției, să servească din cele 5.000 de porții de cârnați cu chiflă și muștar, cele 5.000 de pahare cu vin fiert (250 ml) și cele 5.000 de pahare cu țuică fiartă (100 ml).

Pe esplanada Consiliului Județean vor fi amplasate, începând cu orele 20.30, mesele cu produsele oferite de conducerea instituției.

Pe lângă această acțiune inițiată de președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, cu scopul de a îndemna botoșănenii de a-și petrece alături de cocetățeni trecerea dintre ani, Executivul Consiliului Județean participă, pentru prima dată, ca și partener, cu parte egală de fonduri la organizarea spectacolului de Revelion pentru botoșănenii din municipiul Botoșani, respectiv plata artiștilor, a scenei și a celorlalte cheltuieli angajate în acest sens.

 

One thought on “Botoşănenii, invitaţi de conducerea CJ să petreacă Revelionul în stradă. Vezi când se servesc cârnaţii şi vinul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *