Managerul Spitalului Judeţean: Nu se impune sancţionarea medicului Gina Puflea

iliuta decManagerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, consideră că nu se impune sancţionarea coordonatorului Secţiei de Obstetrică şi Ginecologie, medicul Gina Puflea, pentru ideea privind introducerea taxei pentru cezariană şi pentru asistenţa preferenţială la naşterea naturală.

Nu cred că se impune sancţionarea. Cineva propune şi Comitetul Director aprobă. Nu cred că este cazul. Nu a greşit dacă a făcut o propunere„, a menţionat Iliuţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a solicitat pe lângă eliminarea taxei de la Maternitate şi sancţionarea medicului care a propus-o, respectiv pe Gina Puflea. Ţurcanu a afirmat că dacă medicul vrea să introducă o taxă să o facă în particular.

2 thoughts on “Managerul Spitalului Judeţean: Nu se impune sancţionarea medicului Gina Puflea

  1. NU SE MAI IMPUNE NIMIC.NESIMTIREA E LA EA ACASA .DESPRE CARE PROTECTIE SOCIALA VORBIM, CAND SI O NASTERE ,DEVINE LUX.DE CE NU A FACUT PROPUNERI DE GENUL ,,EU DR.PUFLEA NU MAI IAU SPAGA ,NU MAI FAC OP.DE CEZARIANA PENTRU BANI,PUN ORDINE IN MATERNITATE , NU MAI TRIMIT BOLNAVELE LA MINE LA CABINET SA LE COSESC DE BANI …….BRAVO DL .TURCANU CA A INTERVENIT .

  2. Cred ca nici nu stii care a fost propunerea…o scriu pe scurt: se platea acea taxa doar daca vroiai sa chemi doctorul tau „personal” de acasa, in rest nu se plateste. Cred ca s-a dorit doar directionarea acelor bani si catre maternitate, pentru ca acei bani oricum se dau (bine ar fi sa se elimine acest aspect). Iar daca dai 800 pe chitanta nu cred ca vei mai da alti bani direct doctorului. Cred ca sumele sunt cele care se platesc acum ca „multumire” (cine lucreaza acolo stie…asa ca au fost exacte). Mai bine nu intervenea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *