Portariuc, sătul de simpozioanele „elitiste” organizate între poeţi

Portariuc Ovidiu- primar BotosaniPrimarul de Botoşani, Ovidiu Portariuc, a lansat, pe internet, un atac la poeţii şi academicienii „elitişti” care „organizează simpozioane cu uşile închise”. El a postat, pe Facebook, că „nu putem rămâne doar la simpozioane organizate între poeţi, academicieni cu uşile închise în cercuri elitiste„.

El a precizat, pentru reporterii BotosaniNews, că este de acord cu manifestările organizate pe 15 ianuarie, de structurile organizatorice ale poeţilor şi scriitorilor, însă îşi doreşte ca acestea să aibă un impact public mai mare”.

Ideea este că trebuie să coborâm cultura alături de om. Ani să iasă din cercul închis în care a stat atâta vreme„, a precizat Portariuc.

6 thoughts on “Portariuc, sătul de simpozioanele „elitiste” organizate între poeţi

  1. Probabil ca in astfel de cercuri se pot manca banii pe care trebuie sa-i dati, domnule primar. Dar paguba nu va fi mare, caci in Botosani mai e un singur poet, Gellu Dorian, dupa cum singur s-a autointitulat. Ceilalti sunt doar lingai prin curtea lui Gellu

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Gellu Dorian e poet? Tare-as vrea ca ai vostri copii sa studieze la scoala opera lui Dorian..In clasa a V-a as propune poezia „Frumusetea”… Cautati-o pe Google. Vai de ei…epigoni..

  3. Sa stiti ca in botosani mai sunt scriitori si oameni de cultura dar ei nu se pot vedea si nu pot face nimic fara aprobarea dictatorului numit mai sus care desi nu are nici o treaba cu cultura si scrisul vrea sa controleze si si sa aprobe tot.Iar daca la el v-ati gandit domnule primar sa stiti ca el nu e de loc academician ci dimpotriva.

  4. N-ati fi avand cumva pretentia , don’ primar, ca poetii sa coboare din „sfera lor” precum Luceafarul ? Ca doara vazurati , din poezie, cat de greu e coborasul:)) Hai, la multi ani!

  5. Recitati poezii in gradina Vârnav la foisoarele unde canta fanfara ,unde copiii de la cheia Sol veneau ..AR FI UN LUCRU BENEFIC SI AR MAI ADUCE CU PICIOARELE PE PAMANT SI PE CEI CARE CONSUMA DE LA MAGAZINELE DE ETNOBOTANICE?? CULTURA SE FACE LA MULTIME NU LA BUFET SUEDEZ STROPIT CU MULTA ………. LA SFIRSIT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *