Deputatul Coman are toate şansele să rămână liber şi datorită parlamentarilor de Botoşani

gheorghe comanDeputaţii au fost chemați vineri la Parlament pentru a decide încuviințarea solicitării de arestare preventive făcută de procurorii DNA pe numele deputatului Gheorghe Coman. La începutul săptămânii, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil solicitarea Ministerului Justiţiei, dar decizia finală o ia plenul, prin vot secret cu bile, cu majoritatea membrilor prezenţi.

Numai că deputatul are însă șanse mari să facă Anul Nou în mijlocul familiei sale pentru că nu sunt semne că s-ar strânge suficienţi deputați pentru a putea da votul. De exemplu, nici deputatul Costel Şoptică şi nici colegul său Verginel Gireadă nu au ajuns la Parlament vineri. Costel Şoptică susţine că îşi făcuse alte planuri cu mult timp înainte, iar Gireadă se declară doborât de o viroză.

Potrivit pesurse.ro, Gheorghe Coman este deputat ales pe listele Partidului Poporului, dar la numai patru luni a migrat către Partidul Conservator, iar acum după începerea acțiunii penale a fost suspendat din PC. El este acuzat de luare de mită. Procurorii l-ar fi putut reţine pentru 24 de ore când i-au organizat flagrantul, dar acesta a reuşit să fugă.
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri să respingă solicitarea DNA de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman, iar acesta va fi cercetat în libertate.
Sursa: Monitorul

3 thoughts on “Deputatul Coman are toate şansele să rămână liber şi datorită parlamentarilor de Botoşani

  1. Asa se dau posturile si la botosani?ei nu sunt egali cu noi EI POT FURA ,POT FACE ORICE ILEGALITATI FARA CA LEGEA SA AIBA EFECT! OARE SUNTEM IN EUROPA ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *