Eroii Revoluţiei, comemoraţi de liberali

eroi revolutie pnlLa fel ca în fiecare an, Partidul Naţional Liberal Botoşani nu uită niciodată ceea ce au făcut pentru noi martirii libertăţii, eroii căzuţi pe străzile marilor oraşe în iarna anului 1989.

În memoria tuturor celor care şi-au sacrificat libertatea, viaţa și trupurile pentru o idee, pentru crezul lor şi pentru libertatea noastră, liberalii botoşăneni s-au intalnit duminică, 22 decembrie, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, de pe Pietonalul Unirii, unde au comemorat 24 de ani de la Revoluţia Română. Aproape 100 de liberali au tinut un moment de reculegere si au adus un omagiu eroilor martiri din decembrie 1989.

„Atât noi, cât și generațiile viitoare avem datoria și responsabilitatea de a cinsti memoria celor care şi-au sacrificat libertatea, viaţa și trupurile pentru o idee, pentru crezul lor şi pentru libertatea noastră, pentru ca oamenii să fie liberi, iar viața fiecăruia dintre noi să fie mai bună. Ne-am adunat astăzi sub acelaşi slogan din fiecare an: Eroii nu mor niciodată! Odihnească-se în pace toţi cei care au luptat pentru România!” a declarat Viorel Iliuţă, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Botoşani.

Sursa: comunicat presa

2 thoughts on “Eroii Revoluţiei, comemoraţi de liberali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *