VIDEO Tânăr încătuşat în mall. Vezi motivul!

incatusat de politistiUn tânăr de 19 ani a fost încătuşat, duminică seară, în Uvertura Mall. El a fost „săltat” de poliţişti după ce provocat un scandal la etajul al patrulea al complexului comercial.

Vezi aici video!

Florin Rotariu, din Dobârceni, a băut mai mult decât trebuia şi a început să facă scandal. Angajaţii firmei de securitate din mall au încercat să îl domolească, însă inutil.

Ulterior, în parcarea de la mall a fost încătuşat de poliţişti, dus la sediu, unde a continuat spectacolul. Tânărul a cerut poliţiştilor un pahar cu apă, cu care a aruncat prin sediul Poliţiei.

Pentru că nu s-a potolit, Florin Rotariu a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, iar de acolo a fost redirecţionat către Secţia de Psihiatrie, nu înainte ca acesta să fie amendat cu 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandalagiul va avea şi dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

2 thoughts on “VIDEO Tânăr încătuşat în mall. Vezi motivul!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    In primul rand : Nu are 19 ani ..are 21 .
    In al doilea rand : Poate are probleme cu parintii 😐 nu stiu.. poate au patit ceva parintii lui daca spune ca vrea sa moara alaturi de ei si pe facebook-ul lui scrie ca nu exista Craciun pentru el daca nu e cu parinti . Mi-e mila..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *