Accident cu două victime în zona bazarului

accident bazar3Un bărbat şi o femeie au ajuns, duminică la amiază, la spital, după ce au fost loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Un VW Polo condus de un tânăr nu a putut frâna la timp şi a intrat într-un grup de trei persoane.

O femeie, de 50 de ani, a fost izbită cu partea frontală a maşinii, suferind mai multe traumatisme, iar fiul ei de 30 de ani, a fost agăţat cu oglinda laterală din partea stângă. A treia persoană, ce traversa strada, s-a ales doar cu o sperietură. Cele două victime au fost preluate cu ambulanţa şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism la coloana vertebrală în zona toracică şi traumatism la picior, iar fiul ei cu traumatism la mâna stângă. Cadrele medicale susţin că sunt în afara oricărui pericol.

Şoferul maşinii le-a explicat poliţiştilor că din cauza carosabilului umed, nu a putut opri maşina la timp, urmele de frână fiind pe o distanţă de câţiva metri. Poliţiştii şi criminaliştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

 

 

accident bazar1accident bazar2accident bazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *