Ghiorghiţă: Într-un an greu financiar, Primăria a făcut mai multe petreceri din bani publici

DJ Project in concert de Revelion la Botosani
DJ Project in concert de Revelion la Botosani

Consilierii locali ai PDL au criticat aspru măsura Executivului Primăriei de a lua bani din bugetul local şi a-i direcţiona către organizarea Revelionului. Florin Ghiorghita a mentionat ca intr-un an greu din punct de vedere financiar, municipalitatea a facut mai multe petreceri din bani publici, in conditiile in care in anii anteriori aceste evenimente erau organizate de sponsori.

Datorita faptului ca am spoliat agentii economici la Festivalul Verii, atunci cand in loc sa lasam pe cineva sa se ocupe de organizare si sa incaseze banii si sa-si organizeze pe cheltuiala proprie evenimentul, am facut in asa fel incat i-am omorat pe saracii oameni si nu mai au bani la final de ani pentru a da si pentru organizarea Revelionului. Tin sa multumesc celor de la Consiliul Judetean ca au gasit puterea si financiara, si organizatorica sa finanteze aceasta activitate, perntru ca ne-am fi facut de ras„, a spus Ghiorghita.

Primaria Botosani a alocat 75.000 lei pentru organizarea Revelionului, in timp ce Consiliul Judetean a contribuit cu 100.000 lei pentru organizarea acestui eveniment.

2 thoughts on “Ghiorghiţă: Într-un an greu financiar, Primăria a făcut mai multe petreceri din bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *