Întâlnire cu „mica scriitoare” pentru Alexia, fetiţa de 2 ani, bolanvă de cancer

ana iftodeanu carteAna Iftodeanu, copila de 10 ani, care a lansat a doua carte a ei, intitulată “Magia Crăciunului”, pentru a salva viaţa micuţei Alexia de doar 2 ani, bolnavă de cancer, le dă întâlnire botoşănenilor care doresc să-i achiziţioneze cartea, duminică, de la ora 15.00, la Mischa Kids din Uvertura Mall, pentru o sesiune de autografe.

Mica scriitoare, aşa cum i se mai spune chiar şi la Şcoala nr. 12 de unde provine Ana, îşi doreşte ca toţi banii obţinuţi din vânzarea cărţii să fie cadoul de Crăciun pentru familia micuţei Alexia, astfel încât suma să contribuie la asigurarea cheltuielilor pentru intervenţiile în străinătate care reprezintă pentru Alexia şansa ei la viaţă.

Aşadar, toţi cei care doresc să-şi procure cărticica Anei Iftodeanu sunt aşteptaţi duminică, 22 decembrie, de la ora 15.00, în faţa clubului Junior Mischa Kids, iar autoarea le va oferi, la preţul de doar 10 lei, cartea tuturor cu autograf.

cartea anei -1Ana mulţumeşte tuturor celor care au crezut şi au susţinut demersul ei frumos cumpărând cartea „Magia Crăciunului”. De asemenea, mulţumirile se îndreaptă către toţi cei care au promovat apelul Anei, astfel încât să ajungă la cât mai mulţi botoşăneni. Tuturor Ana şi echipa ziarului Buzz, care a fost alături de ea în acest demers, le urează Sărbători fericite!

 

Povestea Alexiei. Alexia este din Botoșani. S-a născut pe 30 mai 2011 și până acum câteva luni nu a făcut decât să mănânce, să crească, să se joace și să îi bucure pe toți cei  din jur cu inocența și copilăriile ei.  Din păcate, din septembrie 2013 totul s-a schimbat… Alexia a fost diagnosticată cu neuroblastom nediferențiat (cancer la glanda suprarenală stângă), o boală cruntă ce părea că nu îi da nicio șansă la viață. Dar ea a demonstrat tuturor că e o luptătoare, a rezistat la 5 runde de chimioterapie și mai urmează 3, până în a doua parte a lunii ianuarie. Următorul pas îl constituie proceduri medicale de investigare a stadiului real al tumorii și în funcție de rezultate și de cum reacționează la tratament va fi cazul de operație și transplant. Alexia e puternică și cu ajutorul nostru va reuși!

 

One thought on “Întâlnire cu „mica scriitoare” pentru Alexia, fetiţa de 2 ani, bolanvă de cancer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *