Un nou pub s-a deschis în Botoşani în prezenţa VIP-urilor locale

irish pub botosani18Grand Irish Pub este cel  mai nou local deschis în Botoşani. Situat la Casa de Cultură a Sindicatelor, localul condus de Răvan Baltă, a fost inaugurat vineri seară în prezenţa VIP-urilor locale şi înlocuieşte fostul club Fun City.

Localul este deshis de sâmbătă publicului, în seara inaugurări intrarea fiind făcută doar pe bază de invitaţii. De la petrecere nu au putut lipsi parteneri de afaceri ai patronului, primarul Ovidiu Portariuc, bugetari, avocaţi şi foarte mulţi tineri. O formaţie cu muzică latino a întreţinut atmosfera de petrecere.

 

 

 

irish pub botosaniirish pub botosani1irish pub botosani2irish pub botosani3irish pub botosani4irish pub botosani5irish pub botosani7irish pub botosani8irish pub botosani9irish pub botosani11irish pub botosani12irish pub botosani13irish pub botosani14irish pub botosani15irish pub botosani16irish pub botosani17irish pub botosani20

6 thoughts on “Un nou pub s-a deschis în Botoşani în prezenţa VIP-urilor locale

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Speram ca linistea locatarilor din zona nu va fi afectata ca pe vremea lui Fan City.E infernal,mai ales ca mai exista si barurile din cladirea Vegastel.Va dati seama ca nu putem sta in liniste in casele noastre.Nimeni nu mai are grija de linistea cetatenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *