Organizaţia de Femei PDL Botoşani, alături de familiile nevoiaşe de Crăciun

actiune umanitara PDL BotosaniSărbătoarea Crăciunului este pentru toți – și fiecare din noi ar trebui să simtă spiritul acestei mari sărbători. La asta s-au gândit și membrele Organizației Municipale de Femei PDL Botoșani când au decis să organizeze o acțiune caritabilă dedicată persoanelor nevoiașe, continuând astfel tradiția Partidului Democrat Liberal Botoşani de a dărui mici bucurii oamenilor în preajma sărbătorilor creștine.

Femeile din Organizația Municipală PDL Botoșani au mers, joi după-amiază, la câteva familii sărace din mai multe zone periferice ale municipiului, oferind pachete cu minimum necesar unei familii pentru Crăciun. Oamenii s-au bucurat atât pentru gestul făcut, cât și pentru faptul că au putut sta de vorba cu reprezentantele Organizației Municipale de Femei PDL Botoșani.

„Pentru Partidul Democrat Liberal este o tradiţie, poate cea mai frumoasă, pentru că putem ajuta nişte familii care au mai puţin sau deloc în perioada sărbătorilor, când toţi trebuie să ne bucurăm de o familie unită în jurul mesei, de copii bucuroşi că au primit măcar o ciocolată de la Moş Crăciun, de magia sărbătorii. Avem datoria, când putem s-o facem, să ne gândim la cei care au mai puţin decât noi şi să încercăm să-i ajutăm indiferent cum o faci. Oamenii au nevoie de gesturi frumoase, de o vorbă şi o mângâiere caldă”, a spus Andreea Suhăreanu, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei PDL Botoşani.

„Suntem bucuroase că am putut să oferim acestor oameni o mică bucurie pentru a simţi spiritul sărbătorilor de iarnă. PDL a fost întotdeauna alături de oameni şi spun acest lucru, pentru că ne implicăm în astfel de acţiuni caritabile de mulţi ani chiar dacă nu am spus-o totodeauna cu voce tare, nu ne-am bătut cu pumnul în piept că am făcut acest lucru. Ne dorim să existe cât mai puţini oameni care nu au de unde, dar din păcate lucrurile sunt din ce în ce mai greu de suportat aici, în România. Şomajul a crescut mult în ultimele luni mai ales în rândul tinerilor, oamenii nu-şi găsesc locuri de muncă şi să nu ai unde munci pentru a duce un ban acasă la copiii tăi e cel mai trist lucru pentru orice familie”, a spus Lăcrămioara Bradu, primvicepreşedinte PDL Botoşani.

Sursa: Comunicat de presă PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *