Replici dure în şedinta CL de la înlocuirea consilierului Marius Cristescu. Vezi ce şi-au spus consilierii!

clCirc in toata regula la sedinta de Consiliu Local de vineri. Contrele si replicile acide au pornit, din nou, de la proiectul de hotarare privind inlocuirea consilierului PPDD Marius Cristescu. Consilierul local Florin Ghiorghita a propus ca proiectul privind incetarea mandatului lui Cristescu sa fie supus la vot secret. Consilierii PSD s-au ridicat si au inceput sa voteze, fapt care l-a deranjat pe Ghiorghita, care sustinea o interpelare si a cerut anularea votului, pe motiv ca nu a fost respectata procedura.

Este chiar o lipsa de bun simt totala din partea colegilor nostri care, vrand-nevrand vorbeste un prost. Prost, prost, dar hotarat. Daca vreti sa va bateti joc sau sa facem circ, haideti sa facem circ”,le-a spus Ghiorghita consilierilor.

Consilierii s-au certat pe acest proiect mai bine de jumatate de ora si au intrerupt sedinta de doua ori. Consilierul Cristescu a scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului privind inlocuirea sa, motivand o decizie a Curtii Constitutionale. Secretarul Ioan Apostu le-a spus consilierilor că solicitarea lui Ghiorghita este pertinentă si a cerut să fie supusă la vot propunerea, lucru care i-a deranjat pe consilierii social-democrati. Viceprimarul Cosmin Andrei i-a replicat. „Nu am să votez, să văd ce-mi faci„.

Presedintele de sedinta, Marius Buliga, a incercat sa faca liniste, insa, fara prea mult succes.

Stimati colegi , daca vreti sa facem circ de Craciun …hai sa dam drumul la circ„, le-a spus Buliga. In cele din urma, prin votul secret, consilierii au respins proiectul, astfel ca Marius Cristescu nu a putut fi indepartat nici de aceasta data din CL. Este a treia incercare de schimbare, insa, fara sorti de izbanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *