Primarul Portariuc isi anunta intentia de a-l demite pe Eugen Turcanu de la DSPSA. Turcanu: Astept sa ma demiteti!

portariuc la clScandal in sedinta de Consiliu Local intre primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, si directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement, Eugen Turcanu. Edilul l-a acuzat pe directorul DSPSA ca saboteaza activitatea Aparatului de specialitate al primarului si ca joaca dublu. Asta dupa ce primarul i-a solicitat lui Turcanu, in calitate de director al DSPSA , sa prezinte o informare cu situatia cainilor comunitari, in urma unei interpelari facute de consilierul Corneliu Furtuna.

Turcanu i-a spus primarului ca ii va trimite raspunsul in scris, fapt care l-a deranjat pe primar. Acesta a spus ca va veni cu un proiect de hotarare, in ianuarie, cu privire la schimbarea acestuia.  

Sunt multe situatii cand activitatea este sabotata direct. Sunt multe situatii in care activitatea Aparatului de specialitate a primarului esgte sabotata direct, si nu imi este teama sa spun acest lucru. Dovezile au inceput sa se stranga si nu putem continua sa jucam dublu cu probleme care privesc cetatenii. Pe de o parte atacam politic, pe de alta parte punem bete in roate si facem ca lucrurile sa nu se miste. Va rog sa terminati cu dedublarile astea care pun in pericol siguranta cetatenilor. Sa separam activitatea politica. Faptul ca domnul Turcanu se afa si in calitate de consilier, dar si de director creaza o problema de functionare in aparatul de specialitate. „, a spus primarul in sedinta.

Directorul DSPSA i-a replicat ca zilnic trimite situatii cu cainii comunitari la Primarie.

Am vrut sa vad unde poate sa ajunga cu aceasta demagogie. Cum puteti sa ma acuzati ca nu vreau sa raspund, cand trimit zilnic pe email. Astept sa ma demiteti. In fiecare sedinta ma amenintati, cand ma prindeti pe holul Primariei ma amenintati„, a spus Turcanu.

 

 

Domnul director daca aveti aduceti

Saboteaza activitatea apartului de specialitate

2 thoughts on “Primarul Portariuc isi anunta intentia de a-l demite pe Eugen Turcanu de la DSPSA. Turcanu: Astept sa ma demiteti!

  1. Asta parca in cel putin ministru pe la patinoar parca era Dumnezeu ! un parvenit ! MAI COBORITII PE PAMANT DOMNULE PRIMAR!

  2. Domn” primar, incearca sa faci ceva si pentru botosaneni, nu numai pentru ” familia” ta si lasa oamenii sa-si vada de treaba si nu-i mai ameninta! Nu de alta dar, daca esti barbat, provoaca-l pe Turcanu in ring si ameninta-l acolo! La dat din gura esti bun… dar la realizarea celor promise in campanie zero barat. Hai Flutur inapoi la primarie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *