Două zile de proteste în faţa Palatului Administrativ din partea sindicaliştilor din sănătate

protest sanatateSindicaliştii din sănătate au protestat, vineri, pentru a doua zi consecutiv în faţa Palatului Administrativ.

Aproximativ 20 de persoane s-au prezentat, în jurul amiezii, pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de drepturile salariale neacordate şi condiţiile de muncă. Sindicaliştii solicită acordarea tichetelor de masă, o finanţare mai bună a spitatului şi investiţii pentru a crea condiţii de muncă decente.

Ddin partea Consiliului Judeţean, vicepreşedintele Gheorghe Sorescu. Sindicaliştii i-au reproşat acestuia declaraţiile făcute de preşedintele Florin Ţurcanu, cu referire la interesele politice care s-ar afla în spatele protestelor precum şi promisiunile de care nu s-a ţinut de-a lungul anului.

În replică Gheorghe Sorescu a precizat că salariaţii ar trebui să ţină cont de situaţia financiară a unităţii medicale, dar şi de faptul că în ultimile zile s-a făcut un efort pentru acordarea tichetelor de masă restante.

One thought on “Două zile de proteste în faţa Palatului Administrativ din partea sindicaliştilor din sănătate

  1. Cand cei abilitati pentru a aproba unificarea spitalelor in vederea obttinerii de fonduri „deosebite” pentru buna deservire a bolnavilor au ridicat si mainile dar si „picioarele”toata suflarea judetului a crezut ca in acest domeniu mierea si laptele va curge in valuri.Dar acest lucru a fost dar un foc de paie,bani pentru medicamente nu sunt,personalul necesar nu poate fi incadrat iar drepturile personalului trebuie obtinut doar prin instantele judecatoresti care lucreaza cu viteza”melcului”Iti pui intrebarea pt.ce est obligat sa platesti asigurarea de sanatate cand trebuie mereu pt.un tratament adecvat sa mai scoti f.f multi bani?!Cred,sunt convins ca sanataea este doar pentru cei avuti iar pensionarii de rand sunt doar PIATRA de gatul GUVERNANTILOR indeferent de culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *