Flutur îi sugerează lui Ţurcanu să ceară sponsorizări de la Judele, nu să cheltuie bani publici pentru Revelion

Consilierul judetean, Catalin Flutur
Consilierul judetean, Catalin Flutur

Liderul PDL, consilierul judeţean Cătălin Flutur, l-a criticat, vineri, în şedinţa Consiliului Judeţean, pe preşedintele Florin Ţurcanu pentru lejeritatea cu care cheltuie bani publici. Flutur s-a arătat nemulţumit de faptul că CJ vrea să plătească peste 100.000 de lei din bani publici pentru organizarea Revelionului alături de Primăria Botoşani.

„110.000 de lei este bugetul unei comune. Nu cred că manifestarea o să ofere o nouă dinamică municipiului şi judeţului Botoşani, aşa cum scrie în raportul de specialitate”, a spus Flutur.

Fostul primar de Botoşani susţine că întotdeauna manifestările s-au făcut din sponsorizări.

Pentru că Ţurcanu a reacţionat spunând că nu are curajul să meargă la firme să ceară sponsorizări pentru acest gen de manifestări, Flutur a replicat invitându-l pe şeful CJ să ceară sponsorizare de la administratorul judeţului, Radu Judele.

Să nu facem afirmaţii fără acoperire”, a adăugat Ţurcanu.

5 thoughts on “Flutur îi sugerează lui Ţurcanu să ceară sponsorizări de la Judele, nu să cheltuie bani publici pentru Revelion

  1. Flutur stie cel mai bine cum se fac ‘sponsorizarile”. Daca mai castiga un mandat , ii vindea lui Prisacariu tot Botosaniul si pleca sa se relaxeze in insulele Maldive. Bun primar si priceput la invartitul banilor. Trepadusii lui si-acu’ il jelesc. Iar procurorii DNA sunt intr-o ceata totala : de partea cui e Flutur? Sa-l inhate sau sa-l mai lase?

  2. ZAZANIO, SPUNE-MI DACA-I CORECT, indiferent de ce face unul sau altul, ca din banii nostri astia sa faca circ si alte cele??? in campania electorala, tocmai de asta tipau mai tare usl-istii cu toate ca pdl-istii au facut revelioane din sponsorizari!! cum sa cheltui atatia bani pentru o petrecere cand sanatatea si invatamantul sunt cu banii la pamant??? cum sa cheltui atatia bani cand sunt concetateni care fac revelionul cu cartofi si orez?? mi se pare de prost gust si as fi curios cum si cat cheltuie pentru astfel de petreceri si alte municipii din tara!! la saracia noastra numai chefurile mai lipsesc!!

  3. Draga gigi, nu-s io dintre aceia care mor de dragul sebarilor populare dar se pare ca pwlimii ii plac. Daca cer circ , le dam circ, daca vor paine, le dam paine. N-am auzit pe nici un amarastean sa se planga ca n-are de munca ,decat retoric. Astia suntem , cu astia defilam.

  4. Ii mai da si Soptelea si cel din Catamarasti ce cistiga toate licitatiile.Asta pina vi se expira mandatul,ca dupa CINEVA o sa va intrebe de sanatate.

  5. Pretioasele indicatii ale strategului PDL de Botosani,ar trebui respectate cu sfintenie.Cand dai lucrari pe ochi frumosi,ai tupeul sa mergi la „cersit”sponsorizari,cand licitatiile nu-s trucate,unde sa mergi la cerut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *