Revelionul organizat de CJ şi Primărie, criticat de fostul primar al municipiului

consiliul judean botosani2Cătălin Flutur a criticat suma acordată de Consiliul Judeţean  pentru organizarea Revelionului. Consilierul judeţean PDL a precizat că pare o întrecere între Primăria municipiului şi CJ pentru sponsorizarea acestor evenimente, în condiţiile în care în anii trecuţi petrecerea de sfârşit de an era organizată din sponsorizări private.

„ Grupul PDL va vota împotrivă pentru că mă simt ca la o licitaţie. Nu cred că această manifestare va oferi o nouă dinamică a municipiului şi judeţului , aşa cum se spune în raportul de specialitate. Întotdeauna aceste manifestări se făceau din sponsorizări, dar ştiu că oamenii de afaceri au fost chinuiţi în timpul anului cu tot felul de evenimente şi tot au dat. Haideţi să luăm în calcul sponsorizări. Eu nu am văzut la rectificările bugetului sume introduse din sponsorizări”, a declarat Cătălin Flutur.

Răspunsul preşedintelui Consiliului Judeţean a fost că valoarea de 75.000 de lei, alocată de instituţie este mult mai mică decât alocările altor judeţene.

„ La Bacău şi la Focşani alocările CJ sunt de 400.000-500.000 de lei. Se cheamă resturante în stradă pentru a da de mâncare oamenilor. Şi referitor la sponsorizări, nu am văzut nici un om de afaceri care să vină şi să spună că are un surplus de fonduri”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *