Acţiune caritabilă realizată de Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” Botoşani

actiune scoala stefan cel mare botosaniCu o săptămână înainte de sosirea Crăciunului, Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare”, Botoşani, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Plopenii Mari, judeţul Botoşani, a derulat acţiunea „Un zâmbet pentru Moş Crăciun”, care a avut ca finalitate oferirea de cadouri unui număr de 40 de copii de grădiniţă din comuna Ungureni.

Am urmărit prin această acţiune să aducem acum în prag de Sărbători un zâmbet pe buzele copiilor proveniţi din familii cu situaţii financiare precare şi să le facem o bucurie atât lor, cât şi părinţilor acestora. De asemenea, a fost un bun prilej de a dezvolta spiritul civic în rândul elevilor şcolii noastre şi de a-i sensibiliza atât pe ei cât şi pe părinţi cu privire la situaţia copiilor defavorizaţi„, a spus Ana-Simona Clocotici , director al Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare”.

Ea a mulţumit tuturor părinţilor care au oferit donaţii şi cadrelor didactice care s-au implicat in activitate.

Mulţumim în special Gabriela Vasiliu, reprezentanta Comitetului de părinţi de la nivelul şcolii, şi profesoarei Leonte Emanuela, c de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari fără de care acţiunea noastră nu s-ar fi bucurat de succes”, a declarat Clocotici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *