Ciprian Dinu: Este cea mai gravă accidentare pe care am provocat-o în cariera mea. Am fost coechipier cu Roman

ciprian dinu fc botosaniFundaşul echipei FC Botoşani, care l-a accidentat grav pe atacantul Dan Roman, a precizat ,după meci, că nu a avut nici o intenţie la cuplita fază petrecută în apropierea propriului careu.

” Eu am urmărit mingea, nu jucătorul. I-a rămas piciorul fixat în gazonul îngheţat şi cu pulpa l-am lovit, nu cu gheata. M-am întors şi am văzut că ţipa. Eu cunoscându-l, ştiam că ţipă la aproape fiecare fault, am fost coechipieri la Râmnicu Vâlcea, nu ştiam de ce îmi dă galben pentru că am jucat mingea. Am numărul lui de telefon, îl voi suna. Ce pot să spun, numai în pielea lui să nu fii”, a afirmat Ciprian Dinu.

În minutul 39 de al partidei, atacantul medieşean a scăpat spre poarta lui Curileac, iar fundaşul Ciprian Dinu l-a faultat din spate.

Iniţial arbitru i-a acordat cartonaşul galben apărătorului botoşănean, însă, când s-a apropiat de jucătorul echipei oaspete, şi-a dat seama de gravitatea faultului şi a arătat cartonaşul roşu. Medicii prezenţi la partidă i-au acordat minute în şir, pe teren, îngrijiri medicale atacantului, iar în final a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati.

Fotbalistul a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă.

One thought on “Ciprian Dinu: Este cea mai gravă accidentare pe care am provocat-o în cariera mea. Am fost coechipier cu Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *