Valeriu Iftime: Este foarte tare aerul de liga I. Nu ne merităm locul, jucăm cel mai prost

valeriu iftimeFinanţatorul FC Botoşani a caracterizat într-un mod plastic evoluţia echipei în prima ligă. Valeriu Iftime a menţionat că a constatat că după meciurile jucate în liga I, în acest an, jocul se joacă cu fotbalişti. Acţionarul a precizat că va încerca, în pauza de iarnă, să mai aducă întăriri la echipă.

„E foarte tare aerul de liga I, constatăm după 18 etape că fotbalul de liga i se joacă altfel şi îţi trebuie fotbalişti, oameni care să ţină de minge.Astăzi am jucat un pic de fotbal, dar tot în măsura topoarelor. Încercarea lui Popovici de a cosmetiza o echipă cu hei rup, a mers doar în liga a II-a. Nu ne merităm locul după ce jucăm. Jucăm cel mai prost din liga I. Vom vedea ce putem face în această iarnă, nu se pune problema schimbării antrenorilor ci doar aducerea de jucători”, a afirmat Valeriu Iftime.

Acesta a făcut aprecieri şi faţă de arbitraj menţionând că în prima repriză centralul a anulat un gol, pe care nimeni nu l-ar fi anulat, iar în a doua repriză FC Botoşani a fost privată de un gol valabil.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *