Cristian Dulca: Au fost greşeli de arbitraj. La 1-1 am avut un gol valabil, nu ştiu din ce cauză s-a anulat

cristian dulca gaz metan mediaşAntrenorul echipei Gaz Metan Mediaş s-a declarat dezamăgit de deplasarea la Botoşani, în condiţiile în care a pierdut un jucător important. Cristian Dulca a precizat că era conştient de dificultatea meciului de joi, însă este mulţumit de  punctul scos în deplasare.

„Ştiam că ne va aştepta un meci greu, întâlnim o formaţie care venea după opt înfrângeri şi îşi doreau foarte mult să câştige. Mă bucur pentru punctul pe care l-am scos. Am pierdut un jucător important, Roman, care revenise după o accidentare şi în ultimile trei etape marcase de trei ori. Din câte am înţeles a fost stabilizat şi va fi transferat la Cluj, unde se va face intervenţia chirurgicală. Sunt convins că jucătorul celor la FC Botoşani nu şi-a dorit să aibă o asemenea intervenţie, dar jucând la minus cinci grade este destul de greu”, a afirmat Cristian Dulca.

Tehncianul a criticat maniera de arbitraj a lui Adrian Comanescu, condamnând modul cum a fost anulat, în prima repriză, un gol pe motiv de fauzlt în atac. De asemenea arbitrul a fost acuzat că a lăsat jocul mult prea dur.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *