Portariuc: Sper ca în sfârşit şi colegii din CL să înţeleagă că este nevoie de o schimbare la Filarmonică

filarmonica botosaniPrimarul municipiului Botoşani este convins că activitatea Filarmonicii Botoşani se va îmbunătăţi odată cu schimbarea lui Mihai Sârbu de la conducere. Ovidiu Portariuc a declarat joi că această schimbare a vrut să o facă de aproape jumătate de an, însă, nu a avut susţinerea Consiliului Local. Edilul a propus ca această funcţie să fie asigurată pe bază de interimat de Liviu Buiuc, fost dirijor al Filarmonicii şi actualmente pensionar.

Am avut numeroase piedici şi sper ca în sfârşit şi colegii din Consiliul Local să înţeleagă că e nevoia unei schimbări acolo. La Teatrul Vasilache, domnul Aioniţoaie nu a greşi, dar este nevoie să vedem şi acolo dacă lucrurile pot să meargă şi mai bine„, a spus Portariuc.

Primarul s-a declarat mulţumit, în schimb,  de activitatea directorului Teatrului „Mihai Eminescu”, Traian Apetrei, care va fi menţinut pe funcţie. Propunerile făcute de primar vor trebui aprobate şi de consilierii locali. În locul lui Florin Aioniţoaie, la Teatrul „Vasilache”, Portariuc l-a propus pe actorul Florin Iftode.

One thought on “Portariuc: Sper ca în sfârşit şi colegii din CL să înţeleagă că este nevoie de o schimbare la Filarmonică

  1. Stimati botosaneni, stiti cine este de fapt acest liviu buiuc?A plecat de la filarmonica in 1996 pe usa din dos fiind catalogat ca INDEZIDERABIL de INTREAGA ORCHESTRA ,spre deosebire de situatia de azi cand exista acel grup tot mai putin numeros cu creierele spalate de dl petrescu.Pe langa pensionar mai este si membru psd deci automat are sustinerea psd-ului si a lui portariuc.Apropo de dirijor,stiati ca a facut doar studii pt profesor de muzica la fara frecventa in bucuresti in niciun caz studii de specialitate-dirijorat?Cei mai multi nu stiu nimic despre el fiind noi in orchestra si astfel dl petrescu a profitat de acest lucru propunand aceasta variant fara sa ceara parerea instrumentistilor .Incredibil… In niciun caz buiuc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *