Daruri pentru 500 de copii din partea organizatiei judetene a femeilor social democrate

daruri copii psd femeiPresedintele organizatiei judetene a femeilor social democrate, senatorul Doina Federovici, alaturi de inimosii tineri din cadrul TSD Botosani au participat la o ampla actiune in cadrul careia au oferit daruri unui numar de 500 de copii din sapte comune si doua orase ale judetului.

Astfel, ajutoarele mosului au poposit in Cosula, Cristesti, Flamanzi, Frumusica, Vladeni, Darabani si Havarna, iar maine vor fi prezenti la Dobarceni si Cotusca.

Cu totii ne amintim cat de bucurosi eram in copilarie si cu cata emotie  il asteptam Mos Craciun. Ne amintim cu drag de toate pregatirile celei mai asteptate sarbatori a anului. Colindele, pomul si darurile de Craciun reprezinta si astazi momente pe care le asteptam cu sufletul deschis. Pentru a onora sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului si a pastra vie traditia Craciunului, impreuna cu colegele noastre din cadrul OFDS si alaturi de mai tinerii colegi din TSD, am completat echipa spiridusilor lui Mos Craciun care a reusit si in acest an sa ofere copiilor pe care i-a vizitat daruri. Entuziasmul copiilor, nerabdarea cu care il asteapta pe mosul si bucuria data de cadourile primite ne ofera sansa sa ne simtim impliniti sufleteste. La randul lor, micutii ne-au incantat cu cele mai frumoase colinde specifice sfintelor sarbatori. Vom continua cu aceste actiuni si pe viitor, asa cum deja a devenit o traditie pentru noi, ca Organizatie a Femeilor Social Democrate” a declarat senatorul Doina Federovici, presedintele OFSD Botosani.

“Vreau sa le multumesc colegilor mei si doamnei senator Federovici pentru ca s-au implicat cu sufletul si multa daruire in aceasta actiune comuna, intr-o perioada in care fiecare dintre noi trebuie sa fie mai bun, sa incercam sa aducem spiritul Craciunului in sufletele copiilor. Darurile oferite celor mici au adus un strop din magia sarbatorilor iar zambetele sincere ale acestora reprezinta pentru noi cel mai frumos cadou” a declarat presedintele TSD Botosani, Dana Lazaruc.

Sursa> comunicat presa

2 thoughts on “Daruri pentru 500 de copii din partea organizatiei judetene a femeilor social democrate

    1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
      Sper ca ati fost ironica. Mi se pare urat,oricum nu va recunoaste nimeni,sa iti faci imagine,campanie folosindu-te de aceste Sarbatori ,de copii,de batrani si etc…pentru niste voturi. Din pacate aceste chestii inca mai prind

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *