LPS şi-a inaugurat mansarda de 1,5 milioane de lei

inaugurare mansarda lps botosaniConducerea Liceului cu Program Sportiv a inaugurat, joi, alături de autorităţi finalizarea lucrărilor la mansarda clădirii unde funcţionează unitatea şcolară.  Directorul Ioan Huncă a precizat că investiţia a fost demarată în anul 1998, însă a fost sistată din lipsă de fonduri şi a fost realuată în 2013, după ce Primăria a alocat o diferenţă, până la valoarea totală de 1,5 milioane de lei.

„Investiţia, începută în 1998, a fost în două etape. În primul an s-a finalizat un amfiteatru, o bibleotecă şi un centru de documentare. Etapa a doua, de mansardare, a început în 2009, însă în 2010 a fost sistată finanţarea. Cu bunăvoinţa constructorului s-au continuat lucrările”,  a declarat Ioan Huncă.

Conducerea Liceului a menţionat că 34 de clase erau nevoite să înveţe în doar 16 săli, iar elevii  învăţau în trei schimburi.

La inaugurarea lucrărilor au fost prezenţi primarul Ovidiu Portariuc, inspectorul şcolar general Mihaela Huncă şi senatorul PSD Doina Federovici.

” Este o investiţie începută cu mult timp în urmă şi a fost un efort destul de mare pentru Consiliul Local, însă a trebuit să o facem. La anul, în limita bugetului, vom continua cu dotarea acestor săli de clasă”, a afirmat Ovidiu Portariuc.

 

inaugurare mansarda lps botosani1inaugurare mansarda lps botosani2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *