Salariaţii Spitalului Judeţean au protestat în faţa Palatului Administrativ

protest salariati spital botosaniMembrii de sindicat din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati au protestat, joi,  în faţa Palatului Administrativ. Liderii de sindicat au menţionat că nu au găsit o cale de dialog cu reprezentanţii Consiliului Judeţean şi au decis să iasă în stradă.

” Suntem nemulţumiţi de neacordarea tichetelor de masă restante. Ultima lună în care am primit a fost aprilie. Vrem o mai bună finanţare a spitalului în cursul anului viitor precum şi angajări pentru a suplini deficitul de personal”, a declarat Lia Temciuc, lider de sindicat.

Sindicaliştii au menţionat că prin mai multe adrese au înştiinţat CJ asupra problemelor cu care se confruntă unitatera sanitară, însă nu au fost invitaţi la discuţii.

De cealaltă parte, directorul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a menţionat că s-a dat comandă de tichete de masă aferente lunii martie, iar sindicaliştii ar trebui să ţină cont şi de situaţia financiară a spitalului.

” La negocierile ce le vom purta, la semnarea contractului pe anul viitor, vom încerca să acoperim cât mai multe cheltuieli, astfel încât să fie incluse şi tichetele de masă”, a afirmat Viorel Iliuţă.

 

protest salariati spital botosani1protest salariati spital botosani2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *