Un gălăţean a încercat să înşele directorul unui magazin de la Uvertura Mall. Vezi cine i-a mai căzut în capcană!

uvertura mall botosaniUn individ din Galaţi a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni după ce a încercat să înşele, prin diferite metode, angajaţii unor magazine din Botoşani. Poliţia municipiului Botoșani a fost sesizată, miercuri, cu privire la faptul că, în incinta unui supermarket din municipiul Botoşani a fost reținut un bărbat, care a încercat să înșele o casieră cu o suma de bani.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe Petrică E. de 37 ani, din municipiul Galați, stabilindu-se că acesta a încercat să inducă și să mențină în eroare pe M. A., casieră la supermarket-ul respectiv, motivând că dorește să schimbe suma de 1.000 lei, din bancnote de 10 lei în bancnote de 100 lei. Ulterior, profitând de neatenția casierei, acesta a sustras 300 de lei, din suma pe care a oferit-o pentru schimb.

În urma cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit că la data de 19  aprilie 2013, în jurul orei 17.00, a indus și menținut în eroare pe R. A., director al unui magazin din incinta Uvertura Mall, municipiul Botoșani, folosind acelaşi mod de operare.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de înșelăciune, urmând a se propune soluţie procedurală.

De asemenea, faţă de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoșani, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *