Fals avocat, ridicat de Poliţie dintr-un hotel din Botoşani. Vezi cum acţiona!

falsul avocat ridicat de Politie din Hotel Rapsodia
falsul avocat ridicat de Politie din Hotel Rapsodia

Un bucureştean, care se dădea avocat, a fost ridicat, miercuri, de Poliţie dintr-un hotel din Botoşani. Bărbatul a fost săltat din Hotel Rapsodia, unde se cazase.

Miercuri, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată de către C. P. de 64 ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 12 decembrie, a fost contactat de o persoană care s-a recomandat ca fiind Lucian D. din municipiul Bucureşti, care a susţinut că este avocat și că îl va reprezenta la Tribunalul Botoşani, unde are un proces civil pe rol.

Ulterior, la data de 13 decembrie, partea vătămată, la cererea lui Luician D. , i-a trimis acestuia, prin e-mail, mai multe înscrisuri având legătură cu litigiul în care era parte. De asemenea, i-a înmânat acestuia şi suma de 400 lei.

Profitând de acest fapt, bucureşteanul i-a mai solicitat părţii vătămate, pe 16 decembrie, suma de 600 lei pentru a continua demersurile necesare, lucru pe care partea vătămată l-a refuzat. Ulterior, Lucian D. nu a mai putut fi contactat telefonic.

În urma activităţilor desfăşurate în cauză, suspectul a fost depistat cazat la un hotel de pe raza municipiului Botoşani, fiind identificat în persoana lui Lucian D. de 45 ani, din municipiul Bucureşti, locuind în fapt fără forme legale la Mănăstirea Schitul Rarău, municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *