Un parlamentar de Botoşani a făcut cadou o maşină copilului, la majorat

masina cadou fiica lui Costel SopticaCopilul unui parlamentar din Botoşani a primit, miercuri, un cadou impresionat. Cu prilejul împlinirii vârstei de 18 ani, acesta a primit în dar un autoturism.

Este vorba de Caterina Şoptică, fiica deputatul PNL Costel Şoptică, cea care a primit miercuri, la majorat, un Range Rover nou nouţ.

Cadoul a fost adus în curtea casei în timp ce fiica parlamentarului se afla la liceu. Maşina, cu fundiţă pe capotă, a fost postată pe o reţea de socializare, noul său propritar declarând public că îşi iubeşte părinţii.

„I love my parents”, a scris, în engleză, Caterina Şoptică, elevă la Colegiul AT Laurian.

Maşina este nouă şi are un preţ de piaţă de circa 50.000 de euro.

30 thoughts on “Un parlamentar de Botoşani a făcut cadou o maşină copilului, la majorat

  1. Nu va mai luati de el ca e parlamentar. Nu din banii astia a luat masina, ci din licitatiile rezolvate pe la scolile din judet.

  2. Foarte frumos. Lăsați invidia sa refuleze in limbaj licențios. Toti au o gândire socialista cand nu își pot permite si sentimentul comunist explodează in inimile lor. Presa botoșăneană e pe calea can can-ului si in loc sa prezinte informații benefice pt populația botoșăneană se manifesta ca un tabloid de pitipoanca. Sărbători fericite

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    se stie foarte bine ca soptica era falit inainte sa ajunga parlamentar. deci de unde bani pentru revelion in dubai si ocaruta de euro pt. masina. asteptam DNA dupa ce isi termina mandatul

  4. Din banii de la General Top Com ( in faliment). Oricum s-a agitat destul de tare cu legea gratierii. Faptul ca a facut public acest eveniment inseamna o doza mare de …….. Si Dan Diaconescu , si Contac si Cuciureanu, si Nastase, cand au devenit prea infierbantati…. un pic de racoare….. Oricum Soptica nu cred ca ca va ramane fara bani. Canta la acordeon la nunti si tot….

  5. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sebi, esti praf… esti cazut de pe luna. daca poti lua apararea unor astfel de oameni, inseamna ca te asemeni lor..

  6. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sebi, daca iei apararea unor astfel de caractere dubioase, te dau de gol ca le simpatizezi si esti la fel ca ele..

  7. Si ce ar trebuii sa facem @sebi ? sa ii aplaudam ca in loc sa munceasca pentru Romania si sa respecte juramantul depus, ei joaca si canta doar pentru interesul propriu. Eu unu m-am saturat de clasa politica …

  8. acest Soptica inainte de a ajunge deputat era falimentar .Nici macar nu avea cu ce sa plateasca salariile si era dator peste tot. Nu mai avea nicio posibilitate de a achita datoriile. Noroc de hotelul Premier al lui Borcea ce a avut incredere in el si l-a pus administrator si intr-un final l-a tepuit maxim si a ajuns deputat pe banii lui Borcea. Observ ca din afacerile cu statul are acum bani pentru a cumpara masini. Stiu ca doar domnul Soptica (in caz ca va citi acest mesaj) va sti ca tot ce am spus este perfect adevarat. ALOOOOO DNA !!! NU RASPUNDE NIMENI ?

  9. Relax… nu s-au tăiat chiar toți copacii de pe marginea șoselelor… Range Rover + domnișorică de 18 ani cu permis de conducere (are?) = accident garantat… sper doar să nu omoare și pe altcineva… în rest, numai bine!

  10. Un gest in spirit neaos romanesc. ‘M-am ajuns; ii iau fica-mii o masina si de-o fi sa crape lumea de ciuda’. Iar progenitura nu se despimne : ii raspunde cu in mesaj pe FB in engleza. Daca Base poate ,un parlamentar de ce sa fie mai prejos ?

  11. Firma a fost bagata in insolventa , zeci de parteneri de afaceri seriosi au fost lasati de Soptica cu ochii in soare si cu promisiunea ca plata bunurilor livrate de acestia se va face „la anu’ si la multi ani”. In acest timp individul epateaza in fel si chip. Nu vreau sa folosesc cuvinte care sa atraga cenzura, spun doar atat : cocalar.

  12. Mai sunt copii de bani gata care au sfarsit prin copaci.
    Soptita,sa-i multumeasca altui hot,Florin Turcanu,la care i-a construit abatorul de la Dracsani,grajduri,anexe pe bani de la cons.judet.
    Mult succes hotilor,dar pana cand.

  13. Cand vrei sa-ti nenorocesti copilul si sa faci din el o viitoare muratura, procedezi tot ca o … muratura, adica , precum Soptica. Cu astfel de gesturi , indivizi de tipul asta cred ca impresioneaza targul… Nici vorba !Doar cei de teapa lui , pot fi cumva miscati in orgolii . Lumea adevarata , cea cu mintea normala , stie cum se fac banii in tara aceasta si nu-i pot aprecia gestul decat intr-un singur fel : sictir lichelelor!… Sigur se va mai auzi de Sptica , dar niciodata de foarte bine. Este un individ cu multe ,,bube’ ‘ si va intra in ,,operatie’ ‘!

  14. multumim din inima conducatorilor patriei pentru minunatele conditii de munca si viata pe care ni le oferiti ! poftiti din nou sa va votam in 2016 !

  15. cine a votat un analfabet ca tiurcanu si un semianalfabet ca soptica?nu voi?
    acum nu va convine, votati in continuare si o sa ajungeti rasul targului…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *