Ţurcanu despre şefa IŞJ: E bine să rămână numai ea în Inspectoratul Şcolar. Comuniştii conduceau singuri

Florin Turcanu (1)Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu, dezaprobă declaraţiile făcute de şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean cum că instituţia pe care o conduce funcţionează foarte bine şi fără al doilea inspector general adjunct. Liberalii au trimis încă de la începutul anului şcolar o propunere către Ministerul Educaţiei pentru al doilea adjunct al IŞJ, însă oficialii din minister nu au dat curs nici până la această dată.

Este bine să rămână numai ea în IŞJ. Comuniştii înainte conduceau singuri. Era secretarul de partid care dădea ordine. Aşa şi acum. Dacă nu e nevoie de echipă… Eu am nevoie de echipă. Fără echipă aş fi mort şi mulţumesc echipei care lucrează în favoarea cetăţeanului. Dacă mai am în echipă şi jigodii, scap de ele„, a spus Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu despre şefa IŞJ: E bine să rămână numai ea în Inspectoratul Şcolar. Comuniştii conduceau singuri

  1. CINE APRECIAZA INVATAMANTUL BOTOSENEAN!
    ASTA CAND VREA SA SCRIE RUPE HARTIA FRATILOR.RUSINE INTELECTUALILOR CARE SUSTIN INSTALAREA ANALFABETISMULI LA NIVEL DE CONDUCERE A JUDETULUI. RUSINE, RUSINE…PAI CUM SA TE TRATEZE CEI DE LA BUCURESTI?

  2. Va rog frumos, domnule Turcanu, faceti ceva si puneti-o urgent pe sora domnului deputat Soptica adjunct deoarece trebuie sa aiba loc toate rudele alesilor din PNL si PSD pentru ca dupa aia sa va puteti ocupa de un post de europarlamentar si pentru fratele dumneavoastra ca sunteti necajiti si o familie de oameni foarte destepti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *