Executivul Primăriei propune schimbarea a doi directori de instituţii de cultură

Teatrul Vasilache BotosaniConducerea Primăriei municipiului a anunţat că intenţionează schimbarea a doi şefi de instituţii de cultură subordonate.

Primarul Ovidiu Portariuc a menţionat că, în cadrul şedinţei de Consiliu Local de vineri, se va nominaliza persoanele ce vor asigura  interimatul a trei instituţii de cultură, în condiţiile în care actualilor manageri le expiră contractul de management.

Astfel propunerile vizează schimbări la Teatrul Vasilache, noul director fiind Florin Iftode în locul lui Florin Aioniţoaie, iar la Filarmonică interimatul va fi asigurat de Liviu Buiuc ce îl va înlocui pe Mihai Sârbu.

La Teatrul Mihai Eminescu, actualul director, Traian Apetrei, a primit credit şi pentru asigurarea interimatului.

Pe perioada interimatului directorii vor primi un salariu brut de 4282 de lei.

Cel mai probabil vor exista nemulţumiriri din partea unor consilieri locali privind nominalizările făcute, potrivit unor reacţii neoficiale ale aleşilor.

Concursurile pentru ocuparea celor trei funcţii se vor organiza la începutul lunii ianuarie.

2 thoughts on “Executivul Primăriei propune schimbarea a doi directori de instituţii de cultură

  1. Artistii instrumentisti din Filarmonica Botosani sustin in totalitate acest demers al Executivului Primariei, considerandu-l ca un exemplu de normalitate si stabilitate.
    Felicitari!
    Sarbatori Fericite!

  2. O decizie inteleapta,in sfarsit.Poate va fi numit la Filarmonica cineva care sa nu o confunde cu propria plantatie de bumbac.Dar ce vor face cateii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *