Ţurcanu face curăţenie generală în partid. El anunţă schimbări şi în rândul directorilor de deconcentrate

Florin TurcanuPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, anunţă schimbări şi în rândul unor directori de instituţii publice după sărbători. El spune că mulţi dintre cei care au avut susţinerea PNL pentru o funcţie de conducere în instituţii publice nu sunt corecţi cu cetăţenii. Ţurcanu a anunţat că tot după sărbători va renunţa şi la liberalii din conducerea partidului, care au afaceri cu statul.

Veţi vedea după sărbători mulţi care vor pleca de pe funcţii care au avut susţinere de la partid. Nu sunt corecţi. Supără cetăţenii Sunt mai mulţi. Unul ca Zoli de la RAR, Alexa, şi alţii. Sunt destui. Au comportament de dictatori şi li se pare că sunt şefii-şefilor şi ca ei nu mai există„, a spus Ţurcanu.

3 thoughts on “Ţurcanu face curăţenie generală în partid. El anunţă schimbări şi în rândul directorilor de deconcentrate

  1. aici Turcanu are dreptate,ala de la R.A.R parca e seful sefilor,se comporta de parca ar fi prefectul judetului…si nu al Botosaniului ci al Harghitei…:))))

  2. CAND AM FOST LA RAR CHIAR NEA UMILIT NISTE INGINERI ACOLO ! mai intrati si mai filmati pe ascuns ca e jale ! aude serviciile care au competenta??chiar nu se stie la voi sau faceti aveti protejati pe acolo??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *