Maşină plină cu ţigări de contrabandă, confiscată de poliţiştii de frontieră

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu inspectori vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate, în rezervorul unui autoturism peste 7.000 de ţigarete, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Miercuri, 18 decembrie, în jurul orei 06.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Nicolae C., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 44 ani, conducând un autoturism marca Ford Escort.

Pentru valorificarea unei informaţii aflate în lucru poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în rezervorul autoturismului cantitatea de 7.700 ţigarete  marca Winston cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor şi a autoturismului în vederea confiscării, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Poliţiştii de frontieră au luat măsurile ce se impun pentru anularea vizei emise pe numele cetăţeanului  din Republica Moldova.

One thought on “Maşină plină cu ţigări de contrabandă, confiscată de poliţiştii de frontieră

  1. mare smecherie…aproape 40 de pachete…dar au dat publicitatii ceva pompos….7000 de tigarete…wooow ce captura….texte…vrajeala de 2 lei….isi iau banii degeaba…asta e de ochii presei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *