Salariaţii de la Spitalul Judeţean protestează din nou. Vezi de ce!

greva spitalSindicaliştii din sistemul sanitar au anunţat o acţiune de pichetare, în cursul zilei de joi, în faţa Palatului Administrativ.

Astfel angajaţii de la Spitalul Judeţean au notificat Consiliul Judeţean despre acţiunea de pichetare. Sindicaliştii solicită tichetele de masă restante precum şi angajări în cadrul unităţii medicale.

Preşedintele  CJ, Florin Ţurcanu a condamnat acţiunea menţionând că este un demers politic, în condiţiile în care conducerea Spitalului a făcut eforturi pentru a acorda tichetele de masă aferente unei luni.

” Cum să facă acţiune de pichetare în luna decembrie ? Este o lovitură de palat, cum se spune. Le-am dat tichete de masă pe o lună, acum vor pe toate lunile şi angajări în ultima lună a anului. Probabil au avut şedinţă de partid înainte”, a declarat Florin Ţurcanu. 

Şeful judeţului a mai precizat că în spatele acestor acţiuni de protest sunt interese ale unor lideri de sindicat, care vânează funcţii de conducere la nivelul Spitalului.

One thought on “Salariaţii de la Spitalul Judeţean protestează din nou. Vezi de ce!

  1. „Le-am dat tichete de masă pe o lună…”
    Daca tot le-ai dat TU pe o luna, ai putea face un efort si sa le mai dai inca pe o luna. Faci un „bine” in Postul Craciunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *