Florin Ţurcanu: Am cerut anul viitor un contract la Spitalul Judeţean care să acopere toate cheltuielile. Dacă nu ni se va da, Iliuţă nu va semna contractul

florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean a tras un semnal de alarmă asupra finanţării Spitalului Judeţean Mavromati. Florin Ţurcanu a precizat că a discutat cu reprezentanţii Guvernului privind finanţarea spitalului.

” Le-am transmis că nu vom mai semna nici un contract până nu ne dă să acoeprim toate cheltuielile, inclusiv tichetele de masă. Nu cerem în plus, dar nu vreau să ies pe minus. Dacă nu ne vor da, Iliuţă nu va semna contractul şi vom funcţiona două-trei luni aşa. Să vină toate televiziunile şi să le explice ei de ce nu sunt bani”, a declarat Florin Ţurcanu.

Şeful judeţului a mai adăugat că în 2013 finanţarea a fost la un nivel de 75%, iar punctajul a fost de doar 72. Astfel la finalul anului spitalului a înregistrat un deficit de 10 milioane de lei.

În ultima lună Spitalul a primit o suplimentare de fonduri de 3,6 milioane de lei, şi se mai aşteaptă alţi 1,4 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *