Şefa Tribunalului nu va mai ajunge la CSM. Vezi motivul!

Anitta Herghiligiu, presedintele Tribunalului Botosani
Anitta Manole, presedintele Tribunalului Botosani

Preşedintele Tribunalului Botoşani, Anitta Manole, care s-a înscris la concursul pentru funcţia de inspector judiciar la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, structură care verifică activitatea magistraţilor din întreaga ţară, nu va mai ajunge la Bucureşti.

Deşi dosarul său de candidatură a fost declarat admis în prima etapă, Manole nu s-a mai prezentat la proba scrisă şi la interviul pentru funcţia de inspector judiciar, retrăgându-se din conccurs.

Probele au fost programate pentru 24 noiembrie şi 9 decembrie, însă Anitta Manole nu s-a mai regăsit pe tabelul candidaţilor.

În urma examenuluui, au fost ocupate doar două din cele patru posturi scoase la concurs, iar CSM este nevoit să reia procedura pentru două posturi.

În vara acestui an, Manole s-a înscris şi la concursul pentru şefia Curţii de Apel Suceava, însă a renunţat şi la acesta.

Preşedinta Tribunalului vrea să plece la Bucureşti

One thought on “Şefa Tribunalului nu va mai ajunge la CSM. Vezi motivul!

  1. Ma gandesc ca totusi, indiferent cat de contestat ar fi CSM -ul asta, or fi avand si alte criterii de selectie a candidatilor decat ochii frumosi. De propriul trecut nu poti fugi nicaieri, frumoasa doamna , ci trebuie sa ti-l asumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *