Fiica preşedintelui CJ, voluntar al Asociaţiei Hermes, a împărţit cadouri copiilor din Epureni

marilena turcanu hermes 1In data de 16 decembrie, voluntarii Asociatiei Hermes Bucuresti s-au deplasat la Scoala Normala nr. 2 din Epureni, pentru a dona catre 46 de copii cu situatie materiala precara imbracaminte, incaltaminte, rechizite si jucarii.

In cadrul acestei actiuni copiii au primit imbracaminte de iarna, cizme de cauciuc captusite cu blana, rechizite, jocuri educative, carti de colorat.

marilena turcanu hermes 2Voluntarii, printre care şi Marilena Ţurcanu, fiica preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, au dus si cateva obiecte pentru scoala cum ar fi mocheta, creta alba si colorata, topuri de hartie alba si colorata.

In luna ianuarie 2014 Asociatia Hermes Bucuresti se va reintoarce la scoala de la Epureni cu manuale si carti, in limbile romana, engleza si franceza, pentru Biblioteca scolii, precum si cu alte obiecte necesare educatorilor si profesorilor in activitatea lor in cadrul scolii.

marilena turcanu voluntar hermesFondurile necesare sprijinirii copiilor de la Scoala Normala nr. 2 din Epureni, jud. Botosani au fost stranse in cadrul unei Cine de caritate organizata de Asociatia Hermes Bucuresti in municipiul Botosani in data de 15 noiembrie 2013, la care au participat aproximativ 150 de persoane.

Asociatia Hermes Bucuresti este o organizatie non – profit ce a luat fiinta in anul 2011 ca urmare a dorintei membrilor fondatori de a face acte de caritate. Aceste acte s-au concretizat in suportul acordat copiilor cu situatie materiala precara  pentru a merge la scoala. Numai in anul 2013peste 60 de copii de pana la 14 ani au primit haine, incaltaminte, rechizite, carti, totul pentru a nu abandona scoala.

marilena turcanu hermes 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *