Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de o maşină

accident trecere pietoni1O femeie a ajuns, marţi, la spital după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni de pe strada Victoriei din municipiu.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii, iar un Opel Astra a lovit-o din plin. Şoferul autoturismului, Gheorghe Pintilii, a precizat că femeia i-a sărit în faţă, lângă trecerea de pietoni fiind parcate neregulamentar mai multe maşini.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

 

 

 

accident trecere pietoni

3 thoughts on “Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de o maşină

  1. a trebuit sa se intample,multe accidente pe trecere de pietoni,dar niciodata nu s a luat in vedere ,felul parcarii masinilor pe trecere de pietoni,pe coltul strazii,neputandu se oricat de incet si cat de bine te asiguri sa faci fata acelor pietoni,care nu se asigura de fel si nici legea nu i pedepseste,si sa le aminteasca acestora,ca cea mai importanta,este viata,si ca atare musai sa te asiguri stanga-dreapta,sa vezi ce are degand soferul de la volan,incetineste,isi continua viteza fara sa de a importanta,trecerii de pietoni,si apoi pui piciorul pe trecere si apoi din nou,daca si asa gresesti esti vinovat.am vazut si chiar am claxonat pe acei pietoni care pasesc cu copilul de mana,si vorbind la telefon,nu se sinchiseste de nici un fel,calcand ca in dormitor la ei si facand posibil un accident,si multe tamponari.asta ar trbui facuta public sau printr o,publicitate nuuuuu se trece pe marcaj fara sa te asiguri pt. viata ta si acelui de langa tine.acest domn nu trebuie acuzat pur si simplu,nu,cei care i au redus vizibilitatea la maxim,ei sant vinovati,nu se parcheaza,langa trecere de pietoni,astia sant vinovatii accidentului.

    1. Lulule, las-o si tu mai moale, ca dai la gioale gramaticii de nu se vede.chiar daca ai chiulit la scoala, acum ai acces la internet si poti gasi usor informatii despre semnele de punctuatie si alte reguli gramaticale. sau mai bine… lasa pe altii sa comenteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *