Accident grav de muncă la Victor Construct

accident munca victor constructUn muncitor de la societatea de construcţii Victor Construct se zbate între viaţă şi moarte, după ce a suferit, marţi, un accident de muncă.

Florin O., de 23 de ani, a fost agătaţ de banda transportoare de balast şi a suferit leziuni în zona capului, mâinilor şi toracelui. Muncitorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri a Urgenţelor.

” Pacientul a fost adus în contuzie cerebrală, stabil hemodinamic. Diagnosticul este traumatism cranio cerebral acut deschis, politraumatism prin strivire, traumatism toracic şi  traumatism membru superior stâng„, a declarat Daniela Amarandei, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Având în vedere starea gravă în care se află medicii nu exclud posbilitatea de a transfera pacientul la Iaşi.

 

2 thoughts on “Accident grav de muncă la Victor Construct

  1. Sunt curioasa daca nefericitul avea contract de munca si daca i s-a facut instructajul conform legii. Daca si cand au facut inspectorii de la ITM ultima verificare la Victor. Stie toata lumea ca inspectorii atat de zelosi cu niste amarate de magazine cu trei camasi pe raft sunt foarte ingaduitori cand vine vorba de firme agreate de PDL.

  2. stie toata lumea ca Victor nu se joaca cand vine vorba de muncitori,garantez ca avea toate instructajele la zi si haine de protectie,accidente se mai intimpla si aproape intotdeauna din vina muncitorului(cred ca nu a oprit banda sa o curete), acum ce putem spune ,Dumnezeu sa-l ajute pe sarmanul muncitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *