Moş Crăciun pentru o zi la Şcoala nr 7 Botoşani

cadouri sc 7Şcoala nr 7 Botoşani, prin clasele a III a A, a III a D, a V a D, a VII a A , a VI a B si a VIII a D, a derulat luni, cu doar câteva zile înainte de Crăciun,  o amplă acţiune caritabilă la Centrul pentru Copii Aflaţi în Situaţii de Risc. Acţiunea face parte din proiectul „Moş Crăciun pentru o zi”, coordonat de doamnele profesoare  Laura Dimitriu, Mihaela Horodincu, Cristina Roata, Georgeta Oniciuc ,Bianca Penciuc şi Loredana Carcea. Copiii s-au mobilizat in mod exemplar in ultimele zile, astfel încât s-au adunat în jur de 100 de pachete  cu haine, cărţi, jucării şi dulciuri pentru cei 24 de copii aflati in Centru. În dorinţa de a dărui bucurie şi a vedea zâmbete pe chipurile celor mici, elevii i-au vizitat luni şi le-au înmânat darurile, fiind primiţi cu colinde şi multă veselie.

Suntem fericiţi că am dus spiritul Crăciunului copiilor nevoiaşi, că  am fost Moş Crăciun pentru o zi si astfel le-am făcut micuţilor ziua mai frumoasă”, a spus un copil de la clasa a VII a A, iniţiatorii acţiunii.

Ziua de azi mi-a amintit,dacă mai era nevoie, ce şi cât înseamnă zâmbetul unor copii a căror soarta nu le-a surâs ca nouă. Dupa această acțiune am simțit că a ajuta fără a primi nimic în schimb îţi oferă o satisfacţie greu de descris în cuvinte”, a declarat Lorena Oprişanu, VII A.

Sursa. comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *