Consilierii locali vor desemna conduceri interimare la instituţiile de cultură din subordine

Teatrul Vasilache BotosaniConsilierii locali vor desemna, în şedinţa din 20 decembrie, manageri interimari la cele trei instituţii de cultură din subordinea Consiliului Local, respectiv Filarmonică, Teatrul „Mihai Eminescu” şi Teatrul Vasilache. Şi asta pentru că actualilor directori le expira contractele de management. Consilierii locali îi pot numi interimari pe actualii directori sau pot numi alte persoane din cadrul celor trei instituţii sau din cadrul Primăriei Botoşani.

Vor fi numite persoane care vor asigura interimatul la instituţiile de cultură până la finalizarea concursului. Aceste numiri vor fi făcute în plenul şedinţei de CL, de consilierii locali. Dacă concursul era organizat pe perioada în care directorii aveau deja contract de management, aşa cum a fost în anii anteriori, directorii respectivi rămâneau interimari până la finalizarea concursului„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani, Cătălina Lupaşcu.

Posturile de manageri la cele trei instituţii de cultură au fost scoase la concurs, acesta fiind programat să înceapă pe 8 ianuarie.

La Teatrul „Mihai Eminescu” este director Traian Apetrei, Teatrul Vasilache este condus de Florin Aioniţoaiei, în timp ce la Filarmonică este Mihai Sârbu.

Nu cred că se impun schimbări în această perioadă. Vom vedea şi vona analiza”, a adăugat Cătălina Lupaşcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *