Constructori fugăriţi din comune de primari. Vezi motivul!

florin turcanuImplementarea unui proiect derulat de Consiliul Judeţean a iscat nemulţumiri în rândul unor primari din judeţul Botoşani. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, constructorii care se ocupă de amenajarea platformelor pentru colectarea selectivă a deşeurilor au  fost fugăriţi din unele localităţi de primari, care s-au opus amenajării acestor platforme. Reprezentanţii firmelor au sesizat Consiliul Judeţean.

Unii primari, care nu sunt din familia noastră, i-au fugărit pe constructori din comună. A spus că el e şef şi că proprietatea este a lui, să nu îndrăznească să vină în comuna lui cu investiţii în ceea ce priveşte platformele pentru colectarea selectivă a deşeurilor. Proiectul a fost asumat, există legislaţie. Nu trebuie niciun acord. Au făcut un abuz”, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

 

2 thoughts on “Constructori fugăriţi din comune de primari. Vezi motivul!

  1. De ce nu dati numele constructorilor ? Le este rusine cu numele lor ? Sau, Cornel Flor, Top Design si Dioconstruct reprezinta clientela politica actuala ce trebuie protejata de opinia publica pentru a putea cotiza in continuare la partid ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *