Patinoarul din Centrul Vechi, o afacere în pierdere a Primăriei

patinoar botosaniÎncasările înregistrate, în primele două săptămâni de la deschiderea patinoarului în Centrul Vechi al municipiului, sunt extrem de slabe faţă de anii precedenţi, iar activitatea se desfăşoară în pierdere, susţine şeful Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), Eugen Ţurcanu. Statisticile oficiale ale Primăriei arată că de la inaugurare până acum s-au încasat puţin peste 20.000 de lei, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a anului trecut erau strânşi deja peste 54.000 de lei.

„Singurul argument este locaţia. Eu am susţinut de la început că acest gen de activităţi nu trebuie să se desfăşoare în Centrul Vechi, pentru că sacrificăm patinoarul, dar nu am fost înţeles”, a afirmat directorul DSPSA.

Acesta susţine că deşi vremea este foarte bună pentru patinaj, şansele de a creşte încasările sunt foarte mici, iar estimările foarte pesimiste.

În anii precedenţi, patinoarul artificial a funcţionat la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Intrarea costă 5 lei dimineaţa şi 10 lei de la ora 17.00, dar şi în week-end.

8 thoughts on “Patinoarul din Centrul Vechi, o afacere în pierdere a Primăriei

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nu sunt carcotas, insa prevad un dezastru financiar si la parcul de agrement Cornisa.Dupa cum se vede la patinoar nu-si permit prea multi sa se distreze.Degeba se da vina pe „locatie”, asa era si in anii trecuti in fata salii polivalente. Botosaniul este sarac, sunt cateva sute de persoane care au bani si TIMP de distractii de acest fel si merg pe la Gura Humorului, in rest babe si mosnegi care rup coditele la banane si spanac pentru a plati mai putin la supermarket.Spre exemplu in statiunea Mamaia exista un Aqua Magic.Vara in varf de sezon doar in wekend cand navalesc bucurestenii mai e oarece aglomeratie, in rest cam bate vantul. Cine „se va scalda” la Cornisa, sau cum vor face babele rafting pe raul artificial??

  2. Pai dacă ma uit în jurul meu și vad numai colorați și tot trebuie sa am grija de toate lucrurile personale crezi ca mai ai chef de patinaj ?

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Prin centru nu trec nici cu viteză !! Apoi să mai stau acolo, cu frica în sân când scot portofelul să achit ! Și să mai iau și copilele cu mine ???? cine a pus patinoarul acolo, e nebun, ori nu trăiește în Botoșani !

  4. Sa se duca cei care l-au dus acolo. Locatia este problema. Eu nu las copilul acolo pe motivul asta. Anul trecut mergea singura de 2,3 ori pe sapt, insa anul asta pauza.

  5. degeaba incercati sa cosmetizati centrul vechi… cat timp sunt cioroi prin preajma veti avea aceleasi rezultate. spalati-va pe cap cu ei. ideea de a face patinoarul acolo a fost una tampita, cel care a initiat-o, la fel.

  6. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    e „destept” tare cine a incurajat zona respectiva,sunt de acord cu aceasta initiativa frate primar de 2 bani ce esti,dar muta gorilele astea care nu se mai satura de furat si violat pe la marginea judetului pe undeva daca vrei sa faci bani in zona respectiva!Mai documenteaza-te si cere informatii de la politie sa vezi cate furturi au fost in ultima vreme in zona zabalosilor!

  7. Un lucru e sigur! Anul acesta o sa-mi plimb copilasii pe bulevardul M. Eminescu, pietonalul Unirii si printr-un parc gol, fost „Oraselul copiilor”. Inca putin si o sa ne organizam „zone de atractie” private in cartiere ca aia de ne reprezinta nu sunt din Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *