Angajaţii Spitalului Judeţean vor primi tichete de masă pentru o lună restantă

spitalul judetean mavromati BotosaniAngajaţii Spitalului Judeţean Mavromati vor primi până la sfârşitul anului tichetele de masă pentru o lună restantă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a anunţat că din bugetul spitalului se va aloca suma de 350.000 de lei aferente costurilor tichetelor, restante din luna martie a acestui an.

Şeful Judeţului a anunţat că unitatea medicală înregistra arierate de 4,6 milioane de lei, iar în urma unei delegaţii, a managerului Viorel Iliuţă , la Bucureşti, s-a reuşit alocarea a 3,5 milioane de lei pentru stingerea a o parte din datorii.

„ Urmează să mai fac şi eu o vizită la Bucureşti şi sper să mă întorc cu fonduri care să acopere restul arieratelor de 1,1 milioane de lei. Banii pentru tichete au fost alocaţi de la capitolul venituri proprii ale spitalului”, a declarat Florin Ţurcanu.

Preşedintele CJ a mai adăugat că din luna iunie a acestui an, s-a suspendat acordarea tichetelor, însă la noul contract ce va fi negociat cu CJAS se va cere şi acoperirea acestor drepturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *