Cei mai talentaţi tineri premiaţi de Palatul Copiilor

premiere palatul copiilor botosani9jpgPalatul Copiilor a premiat, sâmbătă, cei mai talantaţi tineri care au obţinut premii naţionale şi internaţionale. Evenimentul, care se află la a IV-a ediţie, s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor şi a constat într-un festival cu tradiţii populare şi o gală de premiere.

Copiii au fost susţinuţi, din sală, de părinţi, profesori, dar şi oficialităţi, printre care prefectul Costică Macaleţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu.

În cadrul galei de premiere au primit diplome de excelenţă 150 de copii care au obţinut premii I la concursuri naţionale şi internaţionale, disctincţiile fiind acordate de inspectorul şcolar general Mihaela Huncă.

” Cu acest prilej facem şi o prezentare a formaţiilor laureate la concursuri naţionale şi intrenaţionale şi bineînţeles un program autentic de obiceiuri de iarnă prezentat de orchestra Mugurelul, ansamblul Mărgineanca şi ansamblul Stejărelul. De la an la an, prin profesionalismul de care au dat dovadă aceste cadre didactice de la unităţile de învăţământ, rezultatele au fost din ce în ce mai bune”, a declarat Marcel Dupu, directorul Patalul Copiilor.

premiere palatul copiilor botosanipremiere palatul copiilor botosani1premiere palatul copiilor botosani2premiere palatul copiilor botosani3premiere palatul copiilor botosani4premiere palatul copiilor botosani5premiere palatul copiilor botosani6premiere palatul copiilor botosani7premiere palatul copiilor botosani8premiere palatul copiilor botosani9jpgpremiere palatul copiilor botosani10premiere palatul copiilor botosani11

One thought on “Cei mai talentaţi tineri premiaţi de Palatul Copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *