Gheorghe Sorescu despre PSD: Observăm că este mai important Cosmin Andrei decât relaţia cu PNL

Florin Turcanu sorescuLiberalii îşi critică partenerii din alianţă pentru comunicare deficitară pe parcursul anului 2013. Prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu, a afirmat într-o conferinţă de presă că între comunicare şi manipulare publică sunt diferenţe mari. El a spus că PNL a fost întotdeauna deschis la dialog, ceea ce nu  s-a prea văzut la social-democraţi.

Când vreodată PNL a fost invitat la discuţie şi nu s-a prezentat. Când vreodată lui Florin Ţurcanu i s-a solicitat un dialog şi acesta a refuzat.  Niciodată. În schimb, suntem bombardaţi cu tot felul de armistiţii, pacturi, apeluri la calm prin intermediul presei, iar cetăţeanul înţelege ceea ce i se spune. Cadenţa cu care PSD comunica în acest registru ne îngrijorează. Astăzi Dolineaschi semnează pacturi, mâine Portariuc face apel la calm pentru sărbători în timp ce noi, liberalii, citim presa şi ne crucim„, a spus Sorescu.

El a afirmat că înlocuirea viceprimarului Cosmin Andrei s-a dorit a fi un prim semnal de alarmă dat colegilor din PSD asupra modului cum funcţionează parteneriatul în USL.

În Primăria Botoşani trebuie să se muncească aşa cum se întâmplă la CJ. USL este atât în CL cât şi CJ. Acesta este motivul pentru care dorim să facem corecţii. PSD nu a înţeles şi observăm că este mai important Cosmin Andrei decât relaţia şi parteneriatul de guvernare cu PNL„, a mai spus Sorescu.

One thought on “Gheorghe Sorescu despre PSD: Observăm că este mai important Cosmin Andrei decât relaţia cu PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *