Perioadă de foc! Primarii, viceprimarii, parlamentarii şi directorii susţinuţi de PNL vor fi evaluaţi

sorescu si turcanuLiberalii botoşăneni cu funcţii de decizie vor face obiectul unei evaluări interne, dar şi a unei măsurători sociologice. În frunte cu preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, toţi liberalii care au un cuvânt de spus în cadrul partidului, respectiv primari, viceprimari, consilieri, parlamentari, directori de instituţii vor fi evaluaţi. Reprezentanţii PNL vor să ştie cât de credibili sunt aceştia în ochii cetăţenilor şi dacă fac cinste partidului.

Se va face o evaluare internă de nişte grupuri stabilite de Biroul Politic Teritorial, dar şi o cercetare sociologică. Vrem să vedem calitatea şi calitatea oamenilor noştri”, a spus prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu.

Liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat la rândul său că liberalii care nu vor trece cu brio această evaluare vor suporta consecinţele Statutului PNL şi vor face un pas în spate.

În ianuarie vom comanda un studiu în care să nu mai măsurăm intenţia de vot , ci credibilitatea şi poziţia cetăţeanului faţă de toţi oamenii susţinuţi de PNL, atat politic cat şi în funcţii administrative. Cei care nu sunt pe placul cetăţenilor, vor trece în eşalonul doi. Vom decide fără scuze eliminarea din echipa noastră dacă se impune şi luarea tuturor măsurilor, să nu afectăm PNL, pentru că PNL nu este nici al lui Ţurcanu, nici al lui X sau Y„, a menţionat Ţurcanu.

El spune că PNL trebuie să crească la nivelul judeţului şi să devină  prima forţă politică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *