Liberalii care au afaceri cu statul vor rămâne fără funcţii. Vezi ultimatumul dat de Ţurcanu!

florin turcanuPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a dat un ultimatum liberalilor care au afaceri cu statul: până în luna ianuarie să renunţe fie la acestea, fie la politică. El a declarat vineri că PNL va lua decizii dureroare în cazul celor vizati, indiferent cine va fi acesta, respectivii riscând chiar şi excluderea din partid.

Voi convoca o delegaţie permanentă în luna ianuarie şi voi valida acest lucru în delegaţie şi Biroul Politic. În ianuarie, cel târziu pe 15-20, voi expune poziţia partidului şi preşedintelui, voi cere un vot de încredere pentru preşedinte şi echipa pe care el o are alături şi dacă vom obţine vot de încredere atunci voi cere nişte hotărâri foarte dureroase pentru stabilitate. Nu va conta cum îl cheamă„, a spus Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani cere liberalilor să renunţe la afacerile cu statul, iar cei care au afaceri în familie să le treacă în declaraţia de avere. Vizaţi sunt  Viorel Grigoraş, dar şi Radu Judele.

Mă voi uita frumos pe declaraţia de avere şi liberalul care are afaceri cu statul va rămâne doar un simplu membru de partid. Nu va mai avea nicio funcţie. Le-am atras atenţia în cadrul Biroului Politic de săptămâna trecută. La toţi le-am spus.  Decizia va fi validată în forul cel mai înalt al PNL, iar cel care nu o să se supună nu îl dăm afară din partid, dar îi luăm toate funcţiile pe care le are. Şi eu puteam să vând carne în spitale şi şcoli, dar nu am vândut”, a adăugat liderul PNL Botoşani.

Ţurcanu consideră că asociererea dintre politician şi oamenii de afaceri strică imaginea partidului

 

One thought on “Liberalii care au afaceri cu statul vor rămâne fără funcţii. Vezi ultimatumul dat de Ţurcanu!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Teatru maxim, asta este. Se da cocos pentru a castiga popularitate. Daca te uiti la figura lui, iti dai sema ca procesorul lui este suprasolicitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *