Spitalul Judeţean primeşte o sumă consistentă de bani, pe finalul anului

spitalul judeteanCasa Naţională de Asigurări de Sănătate a alocat judeţului Botoşani fonduri suplimentare în luna decembrie, ca urmare a demersurilor făcute de conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani. Grosul banilor, adică 3,5 milioane lei vor fi direcţionaţi de instituţia de asigurări de sănătate către Spitalul Judeţean, susţine preşedintele CAS Botoşani, Costel Lupaşcu.

Dat fiind faptul că suma este destul de consistentă, unitatea spitalicească va putea să plătească salariile angajaţilor, să plătească din utilităţi sau să-şi achite o parte din arierate.

Am primit o filă de buget de la Casa naţională şi plătim în avans Spitalului judeţean serviciile efectuate în perioada 1-15 decembrie. Restul contractului va fi plătit în ianuarie, cei drept atunci vor primi mai puţin, dar acum spitalul are posibilitatea să achite din facturi, să plătească salariile. Avem bani pentru spitale, achităm toate contractele , astfel încât la sfârşitul anului nu vom avea datorii la spitale„, a menţionat Costel Lupascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *